معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر اردبیل:
سال گذشته 15 هزار نفر در دوره های آموزشی هلال احمر شرکت کردند
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: سال گذشته 15 هزار و 927 نفر در دوره های مختلف آموزشی جمعیت هلال احمر استان اردبیل شرکت کرده اند.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: سال گذشته 15 هزار و 927 نفر در دوره های مختلف آموزشی جمعیت هلال احمر استان اردبیل شرکت کرده اند.
نصرالله باقری به مناسبت هفته هلال احمر در گفتگو با روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان اردبیل، با تشریح عملکرد سال 97 این معاونت تصریح کرد: سال گذشته 12 هزار و 363 نفر در دوره های عمومی و 696 نفر در دوره های تخصصی جمعیت هلال احمر استان شرکت کرده اند.
وی افزود: 527 دوره آموزش عمومی و 31 دوره آموزش تخصصی در طول سال 97 توسط جمعیت هلال احمر استان اردبیل برگزار شده است.
باقری با اشاره به اینکه 229 دوره 22 ساعته حضوری برگزار شده و 6 هزار و 972 نفر در این دوره ها حضور یافته اند، ادامه داد: 107 دوره 22 ساعته نیمه حضوری هم برگزار شده که هزار و 512 نفر در این دوره ها شرکت کرده اند.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر استان اردبیل با اشاره به برگزاری 79 دوره کمک های اولیه 40 ساعته پایه داوطلبی با شرکت 2 هزار و 460 نفر تصریح کرد: 112 دوره آموزش همگانی امداد و کمک های اولیه 8 ساعته(دادرس) با حضور هزار و 419 نفر هم در سال گذشته برگزار شده است.
این مسئول با اشاره به اینکه 5 دوره تخصصی مقدماتی نجات با حضور 111 نفر برگزار کردیم، افزود: 14 دوره تخصصی مقدماتی امداد هم برگزار کردیم که در آن 286 نفر شرکت کرده بودند.
باقری اضافه کرد: 4 دوره تخصصی مراقبت های پیش بیمارستانی و 4 دوره تخصصی نجات در حوادث جاده ای برگزار شد که در اولی 106 نفر و در دومی 109 نفر شرکت کرده بودند.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر استان اردبیل با بیان اینکه دوره های آموزشی نجات در بهمن، نجات در ارتفاع و فضای معلق، پشتیبانی در عملیات و تخصصی اسکان اضطراری هر کدام یک دوره برگزار شده است، اضافه کرد: در این دوره ها به ترتیب 16، 18، 25 و 25 نفر شرکت کرده بودند.
وی با اشاره به اینکه 188 نفر در 7 دوره ضمن خدمت همکاران شرکت کرده بودند، افزود: 2 هزار و 591 نفر در 90 دوره طرح خادم، 25 نفر در دو دوره تربیت مربی کد3 و 64 نفر در سه دوره آزمون ارزیابی مربیان کد 3 شرکت کرده بودند.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر استان اردبیل با اشاره به برنامه های این معاونت در هفته هلال احمر ادامه داد: هماهنگی با ادارات و مراکز نظامی و انتظامی در شعب جهت برگزاری دوره های آموزش کمک های اولیه و آموزش چهره به چهره توسط مربیان مجرب در مراسم عبادی- سیاسی نماز جمعه و ارائه آموزش در خصوص مخاطرات بالاخص در مورد سیل و زلزله از جمله برنامه های این معاونت در هفته هلال احمر است.