جمعیت هلال احمر استان اردبیل

جمعه 07 خرداد 1400
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر اردبیل:

امدادرسانی به ۴۷ نفر حادثه دیده طی ۹ روز گذشته

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اردبیل از امدادرسانی به ۴۷ نفر از مسافرین نوروزی طی ۹ روز گذشته در سطح استان خبر داد.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اردبیل از امدادرسانی به ۴۷ نفر از مسافرین نوروزی طی ۹ روز گذشته در سطح استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان اردبیل، عزیز ارشادیان صبح ۴ فروردین ماه با اعلام این خبر تصریح کرد: از ۲۴ اسفند ماه تا به امروز نجاتگران جمعیت هلال احمر برای امداد رسانی به ۱۱ مورد حادثه اعزام شده اند.

وی ادامه داد: ۹ مورد از این حوادث، جاده ای و دو مورد هم حضوری بوده است که جمعیت هلال احمر به هر ۱۱ مورد خدمات امدادی ارائه کرده اند.

ارشادیان با بیان اینکه در این حوادث مجموعا ۴۷ نفر حادثه دیده وجود داشت، تصریح کرد: ۴۴ نفر در حوادث جاده ای و سه نفر هم به صورت مراجعه حضوری خدمات امدادی دریافت کرده اند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اردبیل با بیان اینکه برای امدادرسانی به این حادثه دیدگان ۱۴ تیم عملیاتی به محل حوادث اعزام شده اند، اضافه کرد: در این حوادث ۳۷ نیروی عملیاتی جمعیت هلال احمر با ۱۰ دستگاه خودروی آمبولانس و ۳ دستگاه خودروی ست نجات به یاری حادثه دیدگان شتافته اند.

کلمات کلیدی