شعار سال
EN

امروز : 08 مهر 1405

  • تاریخ انتشار : 1405/02/16 - 23:18
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

رهاسازی پیکر راننده پژو ۲۰۶ در برخورد با کامیون در محور بیله‌سوار – پارس‌آباد

معاون امداد ونجات جمعیت هلال احمر استان اردبیل از رهاسازی پیکر راننده پژو ۲۰۶ در برخورد با کامیون در محور بیله‌سوار – پارس‌آباد خبرداد.

به گزارش روابط‌عمومی جمعیت هلال‌احمر استان اردبیل، مجید فتاح‌زاده معاون امداد و نجات این جمعیت اعلام کرد: در پی برخورد یک دستگاه خودروی سنگین کامیون با یک دستگاه پژو ۲۰۶ در محور اصلی بیله‌سوار – پارس‌آباد (جاده فرعی شهرک، سه‌راهی اسماعیل‌کندی) در ساعت ۱۳:۲۴ دقیقه روز ۱۶ اردیبهشت ماه، تیم عملیاتی پایگاه امداد و نجات بین‌شهری جعفرآباد بلافاصله به محل حادثه اعزام شد.


‌


فتاح‌زاده با اشاره به شدت حادثه گفت: نجاتگران هلال‌احمر با استفاده از تجهیزات ست نجات و دستگاه‌های هیدرولیک، اقدام به انجام عملیات تخصصی رهاسازی کرده و پیکر فرد فوت‌شده را از داخل خودروی آسیب‌دیده خارج کردند.


‌


وی افزود: این عملیات با رعایت کامل اصول ایمنی و در سریع‌ترین زمان ممکن انجام شد و پس از پایان عملیات، محل حادثه برای ادامه روند قانونی به عوامل ذی‌ربط تحویل داده شد.


‌


معاون امداد و نجات هلال‌احمر استان اردبیل تأکید کرد: نیروهای امدادی استان به‌صورت شبانه‌روزی در آماده‌باش بوده و پوشش حوادث جاده‌ای در محورهای پرتردد همچنان با دقت و حساسیت ادامه دارد.


‌

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 192714
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب
صفحات مجازی