شعار سال
EN

امروز : 08 مهر 1405

  • تاریخ انتشار : 1405/01/19 - 14:44
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اعلام آمادگی جامعه ورزش و جوانان اردبیل برای مشارکت در امدادرسانی در کنار هلال‌احمر

جامعه ورزش و جوانان استان اردبیل در راستای پویش «ایران ما» آمادگی کامل خود را برای مشارکت در عملیات امدادرسانی و پشتیبانی از جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد.

به گزارش روابط‌عمومی جمعیت هلال‌احمر استان اردبیل، معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی اداره‌کل ورزش و جوانان استان به همراه رئیس و اعضای هیئت ورزش‌های همگانی با حضور در مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (EOC) با سرپرست جمعیت هلال‌احمر استان و معاونان این مجموعه دیدار کردند. این دیدار با هدف قدردانی از تلاش‌ها و فداکاری‌های امدادگران برگزار شد و مسئولان ورزشی استان با اهدای گل از زحمات نیروهای امدادی تقدیر کردند.


‌


قادر روحی، معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی اداره‌کل ورزش و جوانان استان در این نشست گفت: «مجموعه ورزش و جوانان با تمام ظرفیت‌های انسانی، تشکل‌های مردمی، هیئت‌های ورزشی و امکانات موجود آماده است در حوزه‌های امدادرسانی، پشتیبانی و ترابری در کنار جمعیت هلال‌احمر ایفای نقش کند.


‌


وی با اشاره به روحیه مسئولیت‌پذیری در میان ورزشکاران افزود: قهرمانان و جوانان استان همواره در صحنه‌های اجتماعی حضور فعال داشته‌اند و در شرایط حساس نیز آماده همراهی با نهادهای امدادی هستند.


‌


ایرج آقایی، سرپرست جمعیت هلال‌احمر استان نیز در این دیدار با قدردانی از حضور مسئولان ورزشی گفت: جامعه ورزش و جوانان از ظرفیت ارزشمندی برای مشارکت‌های اجتماعی برخوردار است و می‌توان از طریق قهرمانان ورزشی مشارکت عمومی در پویش جبهه مردمی ایران ما را گسترش داد.


‌


او همچنین از آمادگی جمعیت هلال‌احمر برای برگزاری دوره‌های آموزشی امداد و نجات ویژه ورزشکاران، جوانان و فعالان سازمان‌های مردم‌نهاد خبر داد.


‌


روحی در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: پوشیدن لباس هلال‌احمر افتخار بزرگی است و تا جایی که بتوانم در کنار امدادگران برای خدمت به مردم تلاش خواهم کرد. جامعه ورزش و جوانان استان اردبیل نیز قدردان ایثارگری‌های نیروهای امدادی است.


‌


وی همچنین از آمادگی اداره‌کل ورزش و جوانان برای بهره‌گیری از ظرفیت موکب‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد در مسیر ارائه آموزش‌های امدادی به ورزشکاران و عموم مردم خبر داد.


‌


در پایان این نشست، معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی اداره‌کل ورزش و جوانان استان با اشاره به شرایط حساس کنونی گفت: «جمعیت هلال‌احمر با روحیه‌ای جهادی در حال خدمت‌رسانی است و امیدواریم با همدلی و همبستگی ملی، کشور از این شرایط با کمترین خسارت عبور کند.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 191116
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب
صفحات مجازی