نسخه آزمایشی
امروز جمعه  ۷ آذر ۱۴۰۴

نیروهای هلال احمر، مردمی و مردم دوست هستند

فرماندار شهرستان خلخال گفت: نیروهای جمعیت هلال احمر مردمی و مردم دوست هستند.

فرماندار شهرستان خلخال گفت: نیروهای جمعیت هلال احمر مردمی و مردم دوست هستند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان اردبیل، فریدون بابایی شامگاه ۱۵ مهر در دیدار با مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل و هیات همراهش در سفر به خلخال تصریح کرد: نیروهای هلال احمر تعامل مثبتی با اقشار مختلف جامعه داشته و به آن‌ها خدمات ارایه می دهند.

فریدون بابایی با اشاره به ظرفیت های جمعیت هلال احمر استان اردبیل تصریح کرد: باید از این ظرفیت ها به نحو احسن در سطح شهرستان استفاده کنیم.

وی با اشاره به ضرورت آموزش در جمعیت هلال احمر اضافه کرد: هر چقدر آموزش تخصصی و به روزتر باشد، مقابله با حوادث راحت تر و امدادرسانی با شتاب تر می‌شود.

بابایی ادامه داد: برای حفظ آمادگی نیروهای امدادی می‌توان مانورهایی با موضوعات مختلف برگزار کرد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل ضمن تشکر از فرماندار خلخال بابت حمایت از این جمعیت اظهار کرد: جمعیت هلال احمر شهرستان خلخال، نجاتگران فعال و به روزی دارد که در اکثر امدادرسانی‌های استانی و کشوری از آن‌ها استفاده می‌شود.

رامین معبودی با بیان اینکه به دنبال راه اندازی خانه‌های هلال در روستاهای شهرستان خلخال هستیم، اضافه کرد: به دلیل وسعت شهرستان، راه اندازی خانه هلال در این شهرستان ضروری است و ما آماده راه اندازی این خانه‌ها هستیم.

وی با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر داوطلب محور است، افزود: موفقیت های این جمعیت مدیون مردم و مشارکت های آن‌ها است.

گفتنی است بازدید از داروخانه و پایگاه امداد و نجات بین شهری گردنه الماس در حال ساخت جمعیت شهرستان از دیگر برنامه‌های این سفر بود.

مشاهده ۵۶
/
۱۳۹۸/۱۲/۱۵- ۱۹:۱۹
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است